Retourvoorwaarden

Stappenplan bij beschadigd product of bij gebruik maken van uw herroepingsrecht.

  1. Na uw bestelling ontvangt u direct een orderbevestiging. U kunt zelf aangeven of U bij bestelling 100% vooruit wilt betalen of liever 50% vooruit betalen en het restant binnen 14 dagen na levering. U kunt momenteel alleen betalen via overboeking.
  2. Bij het bezorgen van de producten vragen wij U deze te controleren en de afleverbon te ondertekenen. U verklaart hiermee dat U alle goederen zichtbaar schadevrij ontvangen heeft.
  3. Mocht U na levering toch een beschadigd product vinden, dan dient U dit binnen 2 dagen aan ons te melden. Per telefoon 06 2440 2632 (ma. t/m za. van 09.00-21.00 uur) of per email info@wpcschuttingen.nl.
  4. Als klant van WPC Schuttingen heeft U 14 kalenderdagen bedenktijd na levering. U heeft in deze bedenktijd het recht om de geleverde goederen te retourneren zonder opgaaf van reden.
  5. Indien U ons heeft gemeld dat er beschadigde producten zijn geleverd of dat U besloten heeft om de levering geheel of gedeeltelijk te retourneren, dan zullen wij hier binnen 24 uur op antwoorden.
  6. De gehele of gedeeltelijke retournering dient plaats te vinden binnen 14 kalenderdagen nadat u ons dit heeft kenbaar gemaakt.
  7. Wij zullen de geretourneerde materialen opnieuw leveren of uw reeds gedane betaling(-en) binnen 30 dagen terugstorten.
  8. Indien u binnen de gestelde termijn geen gebruik maakt van het herroepingsrecht is de aankoop definitief.

Ons adres voor correspondentie is:
Taag 13
1186 LL Amstelveen
Telefoon : 06 2440 2632 (ma. t/m za. van 09.00-21.00 uur)
Email       : info@wpcschuttingen.nl

Ons adres voor retourzendingen is:
Nieuwstraat 72
3925 EH Scherpenzeel

Herroepingsrecht
Als klant van WPC Schuttingen heeft U 14 kalenderdagen bedenktijd.
U heeft in deze bedenktijd het recht om de geleverde goederen te retourneren zonder opgaaf van reden.
Dit betekent in het algemeen dat U het geleverde product mag uitpakken en zo nodig bekijken om het te beoordelen.
Zolang U als klant echter nog niet besloten heeft het product te houden, mag U het product niet gebruiken/verwerken!
Indien U besluit om de goederen geheel of gedeeltelijk te retourneren, dan dient U dit binnen de 14 dagen bedenktijd aan ons kenbaar te maken middels het Europese modelformulier voor herroeping. Wij zullen hier binnen 24 uur op antwoorden. De gehele of gedeeltelijke retournering dient vervolgens plaats te vinden binnen 14 kalenderdagen nadat U ons dit heeft kenbaar gemaakt. Vervolgens kunnen wij op uw verzoek de geretourneerd materialen opnieuw leveren of uw reeds gedane betaling(-en) terugstorten.
Indien U binnen de gestelde termijn geen gebruik maakt van het herroepingsrecht is de aankoop definitief.


Kosten in geval van herroeping
Indien U gebruik maakt van het herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor uw rekening. U mag de producten ook zelf bij ons terugbrengen.
Wij kunnen de producten ook bij U ophalen, hiervoor brengen wij transportkosten in rekening.
Wij zullen U binnen 30 dagen de eventueel reeds betaalde rekening terugbetalen of binnen 5 werkdagen herleveren. Het annuleren of actief weigeren van een bestelling is kosteloos. Heeft U een pakket eenmaal geaccepteerd bij de chauffeur, dan zijn de verzendkosten bij een retourzending voor uw rekening.


Product en verpakking in oorspronkelijke staat

Indien U een product bestelt en U bent er niet zeker van dat U het product wilt houden, raden wij U aan voorzichtig om te springen met het product en de verpakking. Indien U namelijk wel gebruik maakt van uw herroepingsrecht dient U als consument het product en de verpakking zo veel als redelijkerwijs mogelijk, het product en de verpakking in de oorspronkelijke staat bij ons aan te leveren.


Klantenservice
Mocht U vragen hebben over het herroepingsrecht, dan kunt U uw vraag telefonisch of per e-mail richten aan ons.


Klachten
Bij het bezorgen van de producten vragen wij U deze te controleren en de afleverbon te ondertekenen. U verklaart hiermee dat U alle goederen zichtbaar schadevrij ontvangen heeft.
Blijkt er achteraf toch een zichtbare beschadiging te zijn, die U niet bij het ondertekenen van de afleverbon heeft gezien, dan kunt u binnen 2 dagen alsnog een klacht hierover indienen. Dit kan echter alleen als U de producten nog niet zelf verwerkt heeft. Zodra U de producten eenmaal verwerkt heeft, kunnen wij niet meer verantwoordelijk gehouden worden voor eventuele kleurverschillen en/of zichtbare schade. Bent U na plaatsing van ons product niet  tevreden of treedt er een defect op, dan verzoeken wij U contact met ons op te nemen. Wij zullen samen met U de klacht proberen op te lossen.

Contact

Neem nu contact met ons op!

WPCreatief

WPCreatief